E sigaret van Exclucig

Pod e-sigaretten

De ontwikkeling van e sigaretten staat niet stil en dat is op z’n minst bijzonder te noemen. Voor producenten gelden er namelijk strenge regels bij wat ze wel en niet mogen produceren. Hierdoor is het weer een hele kunst voor de producenten om steeds nieuwe producten te introduceren. Pod e-sigaretten zijn de nieuwste ontwikkelingen in de markt, maar wat zijn de deze Pods nu precies? Lees verder om hierachter te komen.

Wil je een e sigaret kopen dan zijn er ontelbaar veel mogelijke keuzes. Je hebt bijvoorbeeld DTL (Direct to Lung) e-sigaretten, MTL (Mouth to lung) e-sigartten en tegenwoordig ook de Pod e-sigaret. Pod e-sigaretten zijn de nieuwste trend onder de gebruikers. Pod e-sigaretten bestaan uit een batterij en een hervulbaar pod systeem. De batterij heeft in de meeste gevallen een lage capaciteit, maar doordat de batterijen op een laag wattage functioneren zijn de pods geschikt om een lange tijd mee te gaan. De meeste Pods beschikken over een automatisch systeem dat detecteert wanneer je een hijs neemt. Hierdoor hoef je geen knop in te drukken wanneer je een hijs wilt nemen. Sommige Pod-systemen maken gebruik coils, deze coils dienen meestal na 1 á 2 weken vervangen te worden, omdat de e sigaret anders minder goed zal functioneren.

Pod systemen zijn geschikt voor Nic Salt

Pod-systemen dampen op een zeer laag wattage en hierdoor zijn deze systemen geschikt voor het dampen van e-liquids op basis van nicotinezout (Nic Salts). E-liquids op basis van nicotinezout hebben een lagere PH-waarde en komen zachter binnen in de keel. Hierdoor zijn deze e-liquids vergelijkbaar met het roken van normale tabakssigaretten. Wanneer je hijst wordt het nicotine gelijk in de bloedbaan opgenomen en zorgen ze voor een snelle nicotinebevrediging. Hierdoor kunnen mensen die willen stoppen met roken een alternatief vinden in het dampen met e-liquids op basis van nicotinezout.