Hoe ver kun je gaan op een date?

Online daten start met erover nadenken wat je zoekt. Zoek je een serieuze relatie of wil je casual daten voor de gezelligheid? Als je weet wat je zoekt op een datingsite kun je eenvoudiger zoeken naar de persoon die past bij dit plaatje. Er zijn veel singles op een datingsite met verschillende doelen. De één is op zoek naar een seksdate, de ander naar een latrelatie en de ander weer naar iemand om een gezin mee op te bouwen. Bekijk hier de datingsites waar je veel singles kunt vinden. Daten begint met het bepalen met hoever je wil gaan tijdens de date.

Is kussen gepast?

Kussen wordt vaak gedaan op de eerste date. Dit gebeurt vaak aan het einde van de date maar het hoeft niet. Het ligt er net aan wat je wil precies wil van de persoon. Vrouwen willen doorgaans op een later moment zoenen dan mannen terwijl mannen dit vaak als willen doen aan het begin van de date. Of het gebeurt ligt meestal aan de man aangezien deze de eerste stap meestal zet. De vrouw kan laten merken of ze gezoend wil worden door te flirten en de lichaamstaal aan te passen.

Hoe zit het met seks?

Of seks gepast is op de eerste date ligt volledig aan je doelen. Als je geen probleem hebt met een casual encounter dan is het geen probleem. Seks op de eerste date is niet verstandig als je de persoon vaker wilt zien of een relatie zoekt. De verlangens kunnen groot zijn maar de eerste ontmoeting is niet geschikt als je de persoon als relatiemateriaal ziet. De kans op een liefdesverhouding wordt hier veel kleiner door laten de onderzoeken zien. Dit komt doordat de verkeerde verwachtingen gecreëerd worden. De relatie is ook nog niet op het goede peil doordat het te snel intiem wordt. Het is daardoor verre van verstandig  om dit te doen als je meer wilt dan een seksdate.