Relatietherapie in Rotterdam

Een relatie kan zijn ups en downs hebben. Zit je in een zodanige dip wat betreft de relatie met je partner en je weet niet hoe je hier voor een oplossing kunt zorgen, dan kan relatietherapie Rotterdam je daarbij helpen.

Relatietherapie is een soort psychotherapie. Het doel van psychotherapie is om problemen binnen een relatie op te lossen. In dit geval gaan beide partners samen in therapie. Het uiteindelijke doel is dat beide partners weer tot elkaar groeien. Volg je relatietherapie in Rotterdam bij Rens van Vuuren dan zal altijd naar dit doel toe worden gewerkt.

Wanneer je relatietherapie in Rotterdam gaat volgen dan krijg je te maken met een bemiddelende partij die op neutrale wijze optreedt. Het voordeel hiervan is dat er geen specifieke belangen worden behartigd. In dit geval telt de mening van beide partijen even zwaar mee. De rol hierin van de therapeut is te zorgen dat de partners weer op één lijn komen te staan.

Kiezen voor relatietherapie in Rotterdam wil niet zeggen dat een oplossing altijd voorhanden ligt. Soms staat het bij voorbaat al vast dat partijen niet tot elkaar zullen groeien. In dit geval heeft het volgen van therapie geen nut. Natuurlijk dient er niet standaard vanuit deze gedachte geredeneerd te worden. Het hebben van een relatie is iets dat niet vanzelfsprekend loopt. Er zullen altijd wat ups en downs aanwezig zijn. Ingeval van mindere tijden is het altijd de moeite waard om de relatie te redden middels relatietherapie indien je niet zelf voor een uitweg kunt zorgen.

Bij het gebruik maken van de dienst relatietherapie in Rotterdam via Rens van Vuuren wordt jij als cliënt altijd in een bepaald perspectief geplaatst. Zo kun je onderdeel uitmaken van een gezin of gewoon in relatie tot een ander persoon. Het op deze wijze plaatsen van jou als persoon zorgt ervoor dat er relatietherapie op maat kan worden gegeven.

Opzoek naar relatietherapie in Rotterdam? Bij Rens van Vuuren ben je daarvoor aan het juiste adres.