Single?

Al een tijdje single en heb je geen inspiratie om jouw potentiele vriendin / vriend ergens mee naartoe te nemen? Zoek je een relaxte date maar weet je nog niet precies wat? Heb je een echte ijsbreker nodig, Wij helpen je graag. Mensen voelen zich veel sneller comfortabel wanneer de eerste date vooral humor bevat. Nu is de vraag; Waar in bijvoorbeeld regio Flevoland of Amsterdam is dat te vinden?

Walibi in Bidinghuizen

Walibi is gelegen in Biddinghuizen, misschien kent u het wel van Walibi haar oudere naam Six Flags Holland. Walibi is het pretpark van Nederland waar jaarlijks zo`n 900.000 bezoekers komen, om vooral de Goliath uit te proberen. Goliath heeft momenteel de titel als snelste achtbaan in de Benelux! De Goliath geeft je letterlijk de vlinders in je buik. Ook heeft Walibi de eerste omgekeerde achtbaan namelijk de El Condor, wat ook een bezoekje waard is! Frank haalde via DagjeUitDeals ook nog eens goedkope tickets binnen. Zo wordt een eerste date niet alleen gezellig maar ook goedkoop!

Amsterdam en haar eettentjes

Ben je toch meer van een wat romantischere date en zoek je een restaurant die echt het proberen waard is, Restaurant Olijfje is echt voor liefhebbers van mals vlees, een lekkere vis of heerlijke wijnen en een prachtige sfeer. Een leuke beleving met en een goede eerste start is zeker te behalen in de prachtige stad Amsterdam. Bij Olijfje wordt de gast verzorgd door de chefkok en maakt de gerechten klaar die jij zelf gekozen hebt, geniet van de zelfgemaakte tapas of overheerlijke mediterrane mezes.
Heb je heerlijk gegeten maar is het nog te gezellig om naar huis te gaan? De loungetent Karakter in Amsterdam heeft een echte “laidback” sfeer. Van lekker cocktails tot speciaal biertjes en overheerlijke wijnen.
Een onvergetelijke avond met je potentiele vriendin / vriend is nu dichterbij dan ooit! Vraag ze mee en sla ze aan de haak, have fun!